O V Arde Lúpulus, que como novidade se alonga un día máis, achega preto de 70 tipos de cervexas artesáns á Praza Horta do Seminario

ABRIL 2018 O xoves 03/05 comenza a V edición da Feira da Cervexa Artesá de Lugo-Arde Lúpulus, que se prolongará ata o domingo na Praza Horta do Seminario, en horario de 12:00 á 01:00 horas.

Programación

Xoves 3

18:00 horas inauguración e pinchada do primeiro barril;

19.00 actuación do DJ Mr.Fishman Aka Dr. Think

22:30 peche da feira.


Venres 4: 

12:00 horas apertura da feira

21:00 concerto de La Cumbancha de la Martiniana

00:00 peche da feira

Sábado 5

12:00 apertura da feira

12:30 sesión Beer-Mú e actuación do DJ Mr.Fishman Aka Dr. Think

17:30 obradoiro infantil de manualidades de chaveiros e broches

20:00 Friki-cata de cervexas da man da xente da tabla de Flandes (as persoas interesadas en anotarse deberán enviar un correo electrónico a seguinte dirección de email: catasfreak@gmail.com) 

21:00 concerto de Skintight.

Domingo 6

12:00 horas apertura da feira

12:30 obradoiro de elaboración de cervexa artesá gratuíto (as persoas interesadas en anotarse deberán enviar un correo electrónico a seguinte dirección de email: cursodecervexa@gmail.com) e sesión Beer-Mú coa actuación de DJ Alex Nite

17:30 obradoiro infantil de elaboración de pezas con barro

20:00 actuación de los Pontiaks

22:30 concurso a mellor etiqueta do festival

22:35 concurso a mellor cervexa do festival

22:40 concurso o mellor Food-Truck do festival

22:50 entrega de premios aos cervexeiros

23:00 clausura da feira.

ardelupulus2

A presentación da V edición da Feira da Cervexa Artesá de Lugo-Arde Lúpulus celebrouse na Sala de Usos Múltiples de Novas Tecnoloxías, coas intervencións da Concelleira de Cultura, Turismo, Xuventude e Promoción da Lingua, Carmen Basadre, xunto ao presidente da Asociación Galega de Cervexeiros Artesáns, Esteban Loureiro. Trátase dun evento de balde e organizado pola asociación a través do patrocinio da entidade local, co obxectivo de dar a coñecer este produto elaborado de xeito artesanal e profundizar na cultura que xira en torno a esta bebida.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Fonte: Gab. Com. Concello